Primera comissió de govern, els regidors s'estrenaven en aquesta reunió i fins i tot en la sala... La comissió ha reunit a l'alcalde amb els regidors i la delegada de salut i ha simbolitzat que el nou govern comença a treballar, encara sense projectes ni mesures sobre la taula però sí amb un organigrama ja estructurat i amb les presidències de les comissions de plenari i dels districtes repartides als diferents grups de l'oposició. També en agenda, trobades entre l'alcalde i els consellers de la Generalitat. Una propera amb el de Territori i Sostenibilitat per parlar de la Línia 9 del metro i una trobada més immediata, demà mateix, amb la vicepresidenta del govern català. Una de les proves que haurà de superar en les properes setmanes el govern municipal és l'operació estiu, el portaveu, també nou en aquestes tasques i també responsable de seguretat ja ha avançat algunes de les intencions, la ofensiva contra la venda ambulant.

La primera reunió de la comissió de govern -formada per l’alcalde, els 15 de regidors de CiU i la delegada de Salut- ha simbolitzat que el nou executiu ja comença a treballar. En aquesta primera reunió, no hi havia encara sobre la taula ni projectes ni mesures per aprovar, però ja s’han avançat algunes propostes. El portaveu i responsable municipal de Seguretat, Joaquim Forn, ha dit que el consistori exercirà una pressió continua per eradicar el “top manta” dels carrers de Barcelona.

També s’han anunciat algunes previsions de l’agenda de l’alcalde, que s’ha de trobar amb diferents consellers de la Generalitat. Properament, Trias se citarà amb el conseller de Territori i Sostenibilitat per parlar de l’L9 i demà mateix mantindrà una trobada amb la vicepresidenta del govern català.

La comissió és l’òrgan principal de gestió política de l’Ajuntament que aborda els temes abans de dur-los al plenari.