L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha admès que el desmuntatge de l'anella de les Glòries previst per aquest 2011 haurà d'esperar. L'alcalde considera que la ciutat té abans altres prioritats i que la deconstrucció d'aquest tambor no es troba en els primers llocs. També deixa al calaix el polèmic zoo marí per falta de pressupost. La gestió dels recursos en plena crisi econòmica serà un dels sudokus que Trias haurà de fer. Amb aquest context, l'alcalde considera indispensable la col.laboració amb les altres administracions, amb aquest objectiu s'ha reunit avui amb la vicepresidenta Joana Ortega, una reunió que ha servit per acordar un grup de treball bilateral. Trias espera que aquesta comissió serveixi per desencallar projectes com ara escoles o centres socials que no s'han arribat a fer així com també l'ampliació de l'Hospital del Mar.

L’alcalde s’ha reunit aquest matí amb la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. La reunió té un caràcter simbòlic per ser la primera trobada entre l’Ajuntament i la Generalitat des de la constitució de la nova corporació municipal. En la reunió, s’ha acordat crear un grup de treball bilateral. L’alcalde Xavier Trias espera que aquesta comissió serveixi per desencallar projectes com ara escoles o centres socials que no s’han arribat a fer, així com també l’ampliació de l’Hospital del Mar.

Conferència econòmica

La trobada d’avui és també un dels primers actes de Xavier Trias com a alcalde. Aquesta tarda, en té un altre. Serà una conferència econòmica a l’auditori de l’edifici Torre Telefónica. Sota el títol Barcelona, capital econòmica del sud d’Europa i de la Mediterrània, s’espera que l’alcalde doni a conèixer les principals iniciatives en matèria de promoció econòmica i empresarial del nou govern municipal.