Pel que fa a Catalunya, a la demarcació de Barcelona i Tarragona hi guanyaria En Comú Podem, mentre que a Girona i Lleida la victòria seria per a Esquerra Republicana.

El Partit Popular obtindria un dels pitjors resultats de la seva història i perdria una setantena d’escons en relació amb el 2011, passant de 186 a 114-118. El PSOE conservaria la segona posició, tot i que veuria desaparèixer una trentena d’escons, i la formació de Pablo Iglesias entraria amb força a la cambra espanyola, on podria aconseguir una forquilla d’entre 76 i 80 diputats. La quarta posició de Ciutadans, amb un resultat que se situaria entre 47 i 50 escons, dificulta els pactes de govern. El partit de Rivera havia afirmat durant la campanya electoral que donaria suport al partit guanyador però, si es confirmen els resultats del sondeig, C’s no sumaria majoria absoluta ni amb el PP ni, tampoc, amb el PSOE. Les forces d’esquerra, PSOE i Podem, tampoc no arribarien als 176 diputats i, per tant, l’única suma estable seria, de fet, un acord PP – PSOE.

Pel que fa a les altres formacions, el PNB obtindria entre quatre i cinc escons i Izquierda Unida entre 3 i 4, els mateixos que EH – Bildu.