GERARDO PISARELLO, primer tinent d'alcalde "A mi me parece lógico que a un alcalde se le paguen viajes oficiales, esto forma parte de su trabajo. Más discutible sería si una boda de esta característica es un acto oficial o no. Yo creo que las bodas de estado no forman parte de las tareas que debería realizar un representante institucional."

El primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, considera que les bodes “d’estat” no haurien de formar part de l’agenda institucional d’un càrrec públic. Ha estat la resposta al reconeixement que Xavier Trias va fer aquest dimarts a BTV en què va admetre que l’Ajuntament va pagar-li el viatge a Menorca per assistir a la boda de la filla d’Artur Mas perquè hi anava en condició d’alcalde.

“Em sembla lògic que a un alcalde se li paguin viatges oficials, això forma part de la feina”, ha dit Pisarello, que troba “més discutible” si una boda com la de la filla d’Artur Mas “és un acte oficial o no”. El primer tinent d’alcalde s’ha referit així al que Trias va admetre aquest dimarts en una entrevista a BTV, en què va dir que el consistori li va pagar un desplaçament a Menorca per assistir al casament de la filla d’Artur Mas. “Crec que les bodes d’estat no formen part de les tasques que hauria de fer un representant institucional”, ha dit Pisarello, després de recordar el debat que va generar, ha insistit, la boda de la filla de l’expresident espanyol José María Aznar.