GERARDO PISARELLO, primer tinent d'alcalde "El ayuntamiento tendría que haber actuado pero claro, es grave que allí entre las familias que se encuentran haya un consejero de una fuerza política que no hizo nada por regularizar su situación y que además ha hecho que su hijo entre en ese sitio." JORDI MARTÍ, regidor de CiU "Per la informació que tinc, que és molt prima en aquests moments, no és cap ocupació. Viuen en precari a un pis de titularitat municipal des de 1989 malgrat haver intentat ells i altres veïns de manera reiterada tenir la situació regularitzada."

L’edifici és municipal des de 1989. Es va expropiar perquè estava afectat per un pla urbanístic, que no va tirar endavant, i en el seu moment no es van tornar a redactar nous contractes de lloguer. El primer tinent d’alcalde i regidor de Sarrià – Sant Gervasi, Gerardo Pisarello, ha admès que l’Ajuntament hauria d’haver actuat abans, però tot i així considera “greu” que el conseller del districte que hi viu “no fes res” per regularitzar la situació i que “hagi fet que el seu fill hi entri”.

El regidor de CiU Jordi Martí, i alhora president del districte de Sarrià – Sant Gervasi, ha negat que el conseller del seu partit i la seva família estiguin “ocupant” el pis. “Viuen a precari en un pis de titularitat municipal”, ha afirmat Martí, que ha assegurat que la família del conseller de districte de CiU i altres veïns del bloc “van intentar de manera reiterada tenir la situació regularitzada”.