"Això vol dir que durant un període de temps s'ha produït certa disfuncionalitat en els pressupostos que no ha impedit en cap cas que els operatius es puguin desenvolupar amb tota normalitat. L'actuació de la Guàrdia Urbana ha estat exemplar durant la revetlla de Sant Joan."

El govern no ha ordenat canvis ni en la intervenció de la Guàrdia Urbana al Sónar ni per Sant Joan“, ha dit Pisarello, i “tots els dispositius policials que hi ha actualment són els mateixos que hi havia previstos, sense cap tipus de canvi”.

El primer tinent d’alcalde ha explicat que el darrer govern municipal “va acordar l’increment d’hores extres sense preveure l’augment de la dotació pressupostària”, tot i que es tracta d’una disfuncionalitat que “no ha impedit que els operatius es desenvolupessin amb total normalitat”.

Pel que fa a les converses amb els cossos de seguretat municipals, Pisarello ha destacat que “els canvis es faran progressivament” i ha elogiat que el nou govern ha trobat una “actitud de col·laboració molt clara” de la Guàrdia Urbana.