Daniel Sirera s’ha presentat aquest dimecres al vespre com a candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, quan queden quatre mesos per a les eleccions municipals 2023. Ho ha fet al costat del president del partit, Alberto Núñez Feijóo, i del president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández. L’acte de presentació s’ha fet a l’Auditori MGS, a les Corts.

Després de saludar els militants i simpatitzants del PP presents, Daniel Sirera s’ha conjurat per “posar fi al malson” del govern d’Ada Colau, després d’assegurar que Barcelona està pitjor que fa quatre anys des del faristol.

Convertirem Colau en història, en una mala història que no volem tornar a repetir ni recordar”
Daniel Sirera, candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona

A més, Sirera s’ha presentat com “el millor PP de la història” per seduir aquells votants que “en el passat van confiar en el PP i van deixar de fer-ho” i ha promès “no defraudar” els que mai no han votat popular. Davant d’altres alcaldables de la formació, també ha sentenciat que Ada Colau (BComú) i Jaume Collboni (PSC) han convertit Barcelona en “una ciutat antipàtica, insegura i amb greus problemes de mobilitat” des del govern municipal.

Feijóo contraposa Sirera a Collboni

Per la seva banda, Alberto Núñez Feijóo ha destacat que Daniel Sirera “és un tipus valent”. Per justificar-ho, Feijóo ha fet una comparació entre el candidat popular i Collboni, el primer tinent d’alcaldia, que ha anunciat que plega de l’Ajuntament per centrar-se en les municipals.

M’agraden els polítics que venen a desgastar-se per Barcelona, no els que fugen perquè no se’ls identifiqui amb la seva cap i la feina que han fet”
Alberto Núñez Feijóo, president del PP

El president del PP Català, Alejandro Fernández, ha celebrat que el candidat del PP, Daniel Sirera, ja va ser regidor de l’Ajuntament de Barcelona i que, per tant, “coneix perfectament Barcelona i com funcionen el consistori i la política municipal”. També ha carregat contra el govern d’Ada Colau a la ciutat.

Barcelona pot aguantar vuit anys de Colau. Però 12 anys de Colau no els aguanta ni el sant Job ni la Mare Teresa de Calcuta”
Alejandro Fernández, president del PP a Catalunya