ALBERT PALAY, exalcalde de l'Ametlla del Vallès "El senyor Millet demanava a Urbanisme d'aquesta finca de 70 hectàrees, fer vora 2.000 cases. Amb la seva aspiració i quatre anys al darrere meu, fer-li 55 i treure-li els mobles de la biblioteca, agraït amb mi no en deuria estar gaire." "També aclariré el tema dels sopars. Amb el senyor Millet a soles no he sopat en la meva vida perquè no era ni el meu jefe ni el meu amic."

Albert Palay ha negat de nou haver rebut comissions per la requalificació d’uns terrenys propietat de Fèlix Millet al municipi de l’Ametlla del Vallès. De fet, ha dit que no va cedir a les pretensions de l’expresident del Palau. Palay també ha assegurat que mai es va trobar amb Millet tot i que ERC li ha enumerat unes 40 trobades que Millet tenia apuntades a l’agenda.

Castells tanca la comissió

El conseller d’Economia, Antoni Castells, tanca aquesta tarda les compareixences a la comissió. Castells es va oferir a comparèixer després de declarar com a testimoni davant la jutgessa que porta el cas de l’hotel del Palau. El conseller haurà de donar explicacions sobre l’actuació del seu departament en relació als convenis urbanístics signats entre la Generalitat i la Fundació Orfeó-Palau de la Música.