Neus Munté

Neus Munté no descarta presentar-se a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals del 2023. La presidenta de Junts per Catalunya a Barcelona ha assegurat, en declaracions a Ràdio Hostafrancs, que fa un mes no s’ho hauria plantejat: “Teníem una gran candidata, que era Elsa Artadi“, qui va deixar la política a principis de maig. En aquests moments, però, ha expressat que hi estaria disposada perquè “quan algú s’estima la ciutat, la política municipal i fa tres anys que hi treballa amb un equip fantàstic no pot descartar res”.

En tot cas, Munté ha insistit que des del partit van decidir que farien un procés “molt rigorós i seriós” amb l’objectiu de decidir la millor opció per encapçalar el projecte d’equip que, diu, “crec que tenim prou madur“. En aquest sentit, també ha volgut destacar el treball realitzat per l’equip de Junts a Barcelona durant aquests tres anys de mandat municipal i ha insistit: “Això no va d’individualitats o de desitjos personals. Això va d’equips i de feines molt compartides”.

Un candidat abans de les vacances d’estiu

La regidora ha dit que durant les properes setmanes el partit treballarà per trobar el millor candidat per a les eleccions municipals i que, per tant, esperen tenir una resposta en ferm abans de les vacances d’estiu. De tota manera, recorda que l’última paraula la tindran els militants de la ciutat amb els seus vots.