nacho martin blanco candidat pp eleccions generals 2023
Foto: ACN

L’exdiputat de Ciutadans al Parlament Nacho Martín Blanco serà el candidat del PP per Barcelona a les eleccions generals 2023 del 23 de juliol. Fins aquesta setmana, era diputat i portaveu de Ciutadans al Parlament. Martín Blanco va abandonar la formació taronja dijous passat assegurant que havia perdut “l’esperança en la capacitat i viabilitat” de la formació liberal, i l’endemà divendres es va fer públic ja el seu fitxatge pel PP.

Relleu de Cayetana Álvarez de Toledo

El mateix Martín Blanco va apuntar fa uns dies que aniria de número u o tres de la llista. Substituirà com a cap de cartell Cayetana Álvarez de Toledo, que el 2019 va obtenir els pitjors resultats del PP en unes generals a Catalunya i només va salvar el seu propi escó.

Les designacions dels caps de llista han estat aprovades aquest dilluns pel Comitè Electoral del PP. Els populars renoven un 75 % de les candidatures i, com era d’esperar Alberto Núñez Feijóo encapçalarà la de Madrid. La secretària general del PP, Cuca Gamarra, serà cap de llista per La Rioja, i el coordinador general del PP, Elías Bendodo, per Málaga.