El nou regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, assumeix el càrrec en substitució Jordi Martí, després que Joan Subirats (ex-tinent d’alcalde de Cultura) es jubilés i deixés l’acta de regidor. Pau Gonzàlez té 34 anys i, així doncs, es converteix en el regidor més jove del govern municipal. Encara aquesta etapa a l’Eixample amb dos reptes sobre la taula: la pacificació de carrers i l’augment de places escolars.

Pel que fa a la pacificació de carrers, Gonzàlez assegura que vol anar guanyant “espais de vida”.L’eix clau és la pacificació del Consell de Cent i convertir les cruïlles en veritables places i espais d’estada”, ha explicat en una entrevista a betevé.

Gonzàlez, que compagina la regidoria de l’Eixample amb la d’Educació, vol augmentar les places d’escola pública al districte. Apunta que treballarà amb el Consorci d’Educació per aconseguir-ho i que hauran de fer “molts colzes per millorar aquesta situació”.

Conductor de metro en excedència i vinculat a la cultura popular

Conductor de metro en excedència, Pau Gonzàlez té vincles associatius amb entitats diverses. Reivindica el paper comunitari que fan les entitats i la importància de la cultura popular, una de les màximes expressions de les quals és la festa major. Serà la seva primera Mercè com a regidor.

“No em penso perdre els actes de cultura popular, de què gaudiré com a diable que soc”. Acull amb molta satisfacció la descentralització de la festa i s’està organitzant per assistir a les activitats i actes que es faran al districte de l’Eixample.