El coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maillo, ha explicat en uns esmorzars informatius que la seva formació està “vigilant molt” tot el que fa TV3. Concretament, ha dit que estan analitzant “cadascuna de les decisions” que pren la cadena, així com els mitjans de comunicació públics de Catalunya. A més a més, Martínez-Maillo també s’ha referit a la presència de Puigdemont a Bèlgica.

El coordinador general ha assegurat que estan controlant la televisió catalana “per si és necessari presentar denúncies a la Junta Electoral”. Justifiquen que ho fan “per garantir l’objectivitat i la pluralitat a TV3 i a tots els mitjans públics de Catalunya”.

Martínez-Maillo creu que Puigdemont no està internacionalitzant cap conflicte, sinó que està “internacionalitzant el ridícul”. “No és creïble l’acusació de l’expresident de la Generalitat que se’l jutjarà per les seves idees polítiques” ha afegit, “se’l jutjarà pels seus fets, seran els jutges els que han de decidir si els seus fet són delictes o no”.