Una vegada més la tinenta d’alcalde d’Ecologia i Urbanisme, Janet Sanz, ha lamentat que se segueixin aprovant projectes per aquesta forma jurídica, i ha tornat a carregar les responsabilitats de l’assumpte al govern anterior de Xavier Trias, per haver permès que s’exhaurís el termini per fer-hi al·legacions.

El regidor de CiU, Jordi Martí, ha dirigit en canvi les queixes pel projecte de l’establiment del número 16 del passeig de Gràcia al govern actual, ja que ha recordat que l’equip de Colau ja feia 15 dies que era a l’Ajuntament quan va acabar la data límit per pronunciar-s’hi, el 30 de juny passat. Esquerra Republicana s’ha afegit a les crítiques a l’executiu actual, i ha demanat un compromís perquè això no torni a succeir.

Des del PP, Alberto Fernández Díaz, considera que Ada Colau aprova avui “el seu Black Friday particular” en aprovar noves grans superfícies comercials en el seu mandat, tot i ser per silenci administratiu. El president del grup popular ha recordat que en l’últim any s’han aprovat quatre projectes de superfícies comercials per silenci administratiu, i que “allò que és anormal s’ha convertit en normal amb el govern actual”.