JANET SANZ tinenta d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat: "Ara estem rebent totes les aportacions, totes les mirades, totes les propostes amb l'objectiu d'integrar-les en el model i en la proposta per fer-la el més còmode possible per a tothom, però entenent que evidentment que hi ha uns canvis sobre de la taula que s'han de desenvolupar, com tot canvi cultural implica un treball i també una pedagogia". SALVADOR CLARÓS president de l'associació de veïns del Poblenou: "Creiem que s'han de corregir coses, creiem també que encara és d'hora per saber o per acabar de fer balanç definitiu de quina és l'experiència d'aquesta illa pilot, però segur que s'han de corregir coses, sí".

Cal revisar les càrregues i descàrregues, cal replantejar-se el transport públic i l’aparcament a la superilla”, apunta el president de l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, Salvador Clarós. Ha demanat a l’Ajuntament que prengui bona nota de les propostes i queixes dels veïns perquè, segons ha dit, “és massa d’hora per fer-ne un balanç però s’hauran de corregir coses“.

Per la seva banda, l’equip de govern reconeix aquestes mancances i es mostra obert a fer-hi canvis per corregir i reconduir els aspectes que no funcionin. La tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha dit que estan rebent totes les propostes per integrar-les al model. “Hi ha uns canvis sobre la taula que s’han de desenvolupar i com en tot canvi cultural, implica un treball i també una pedagogia.” Sanz ha assegurat que en els propers dies ella mateixa es reunirà amb els diferents actors del Poblenou per fer-ne una primera valoració i recollir-ne les impressions.