Fusta, rodes de vehicles i pintura. Aquests són alguns dels materials reciclats que estudiants d'arquitectura han utilitzat durant aquesta setmana per omplir els espais lliures a la superilla del Poblenou. Durant aquesta setmana els participants del projecte han ultimat els preparatius de les activitats, que s'organitzen en base a quatre drets fonamentals dels ciutadans: participació, cultura, intercanvi i oci. Els primers dies de la prova pilot alguns veïns ja han començat a utilitzar les zones que han quedat lliures. Els impulsors esperen que després de la inauguració d'aquest dilluns, el veïnat del barri comenci a veure els aspectes positius de la superilla.

En una setmana l’aspecte de la superilla del Poblenou ha canviat. Al darrere d’aquesta nova imatge hi ha un grup d’estudiants d’arquitectura que hi han creat zones dedicades a diverses activitats de lleure. Amb la inauguració oficial d’aquest dilluns, esperen que els veïns comencin a aprofitar els nous espais lliures.

Per omplir els espais que han quedat lliures amb la reurbanització d’aquesta àrea, els estudiants d’arquitectura s’han basat en quatre drets fonamentals dels ciutadans: participació, cultura, intercanvi i oci. Així, hi han col·locat  pneumàtics per limitar pistes esportives i arbres en testos de fusta, per exemple.