La presidenta del Grup Municipal de Junts, Elsa Artadi, ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, i al tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, “que s’hi posin i que facin la feina que han de fer per la Mercè“, amb l’objectiu d’evitar botellades com les que hi va haver durant les festes de Gràcia i de Sants. De fet, el mateix Albert Batlle va demanar la setmana passada l’obertura de l’oci nocturn com a “espais de descompressió” per desincentivar les botellades.

Davant dels darrers caps de setmana de botellots a Barcelona, Artadi ha assegurat que Colau i Batlle estan “absolutament superats per la situació” i que “la ciutat se’ls ha escapat de les mans”. La líder de Junts ha lamentat que “el descontrol és la tònica de la ciutat” i per això ha reclamat que l’Ajuntament utilitzi tots els recursos que té a les mans per evitar botellades i situacions d’incivisme.

Elsa Artadi ho ha dit des d’una roda de premsa a l’Ajuntament, en què també ha parlat de la nova línia X1 de bus. Ha avisat que és una oportunitat per “acabar de fer un debat sobre el TRAM, que fugi del populisme“. El Grup Municipal de Junts s’ha manifestat contrari a la connexió dels tramvies per la Diagonal, tal com pretén fer el govern d’Ada Colau.