El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, que s’impliqui i trobi una solució per al conflicte laboral de betevé. El mes passat, es van acomiadar 12 treballadors i es van tancar els programes ‘Àrtic’, ‘La cartellera’ i ‘La família barris’. “betevé està en una situació crítica i exigim que l’alcaldessa s’hi posi en ferm”, ha dit Bou, que ha instat el govern municipal a parlar amb la direcció i el comitè d’empresa.

En un comunicat, el PP ha lamentat l’acomiadament de treballadors, però ha afegit que cal trobar una solució perquè l’Ajuntament de Barcelona no hagi de fer més aportacions extraordinàries al mitjà públic. Per això, en la propera Comissió de Presidència, els populars portaran a debat un pla de viabilitat econòmica per betevé per revertir la “situació econòmica precària i laboral i garantir-ne la continuïtat”, tot i que no n’han detallat el contingut.

Denuncia una vacant al Consell d’Administració

A més, Josep Bou ha criticat que Barcelona en Comú no hagi designat un substitut per a la vacant que hi ha al Consell d’Administració de betevé, després que marxés el representant que havien proposat. “És inadmissible que Colau es desentengui d’una empresa pública i dels seus treballadors”, ha afegit el líder popular.