RICARD GOMÀ, president grup municipal ICV-EUiA "No hi ha cap estudi tècnic, no hi ha cap responsable del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat al llarg dels últims anys que no hagi assenyalat la necessitat de fer la unió dels tramvies de la ciutat. Què falta? Que el govern municipal l'impulsi. Que el govern municipal es posi mans a la feina en aquesta questió. Trias ha tingut fins ara una actitud molt erràtica i molt oportunista en relació amb la unió dels tramvies. Li demanem que l'abandoni."

Iniciativa ho plantejarà en la comissió de mobiiltat de la setmana que ve amb l’objectiu, diuen, que Convergència comenci a concretar un dels seus compromisos electorals.

Se sumen a la vaga del 29-M

Gomà ha explicat que el grup municipal d’ICV-EUiA se suma a la vaga del proper 29 de març. “Estarem al carrer, mobilitzant-nos al costat de la gent”, ha dit Gomà. Els ecosocialistes demanen “aturar l’Ajuntament i aturar la ciutat el proper 29-M”. També presentaran una proposta perquè els diners descomptats aquell dia dels salaris dels treballadors municipals es destinin a projectes de cooperació i entitats del Tercer Sector.