ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Després de 250 dies de govern de Xavier Trias és el moment que el canvi que va prometre l'ara alcalde, un canvi tranquil, deixi de ser una continuïtat 'pasmosa'. I jo reclamo a Xavier Trias que promogui les reformes estructurals en favor del canvi que els barcelonins van votar a les urnes, reformes de les administracions, de les relacions amb els emprenedors..."

Fernández Díaz ha demanat al govern municipal que faci reformes estructurals a Barcelona i ha afegit que de reformes “n’ha fet més Mariano Rajoy en 100 dies que Xavier Trias en 250”. El president del Grup Municipal del PP ha dit que Trias encara no ha posat en marxa cap de les mesures concretes per ajudar petits i mitjans empresaris, autònoms i comerciants. “La crisi no espera, i l’economia de la ciutat no pot esperar més temps que l’Ajuntament faci les reformes necessàries per garantir que la burocràcia no sigui un impost afegit per a aquells que creen feina i riquesa a Barcelona”.

El president del Grup Municipal del PP ha presentat una sèrie de propostes per reactivar l’economia a la ciutat, unes demandes que encara no s’han posat en marxa tot i haver estat aprovades en comissions municipals.