Amb només el vot a favor del PSC i CiU, el regidor d'Urbanisme Ramon Garcia-Bragado ha dit que aquest pla ha estat l'únic possible. Bragado ha qualificat d'extraordinari el projecte. Tot això ho deia mirant al seu soci de govern, que l'ha deixat sol, i a Esquerra, que ha fet una abstenció propositiva, en paraules del seu regidor. Una abstenció perquè diuen tenir dubtes. Qui avui ha fet de veritable oposició sense ser-ho ha estat Iniciativa, que ha dit que amb la requalificació del Miniestadi s'especula. El PP ha estat l'altre grup que ha dit que no. A tot això, avui s'ha conegut el projecte econòmic que acompanya aquesta reforma. El Barça hi guanyarà uns 67 milions d'euros si es tenen en compte els aprofitaments urbanístics d'aquest projecte, que no es veurà sobre el terrenys fins d'aquí 13 anys.

Esquerra Republicana té dubtes sobre el que es farà als 8.000 metres quadrats de terrenys propers a la plaça d’Alfonso Comín que serveixen per compensar part dels equipaments que es perden amb la requalificació a les Corts. Mentre que el govern pensa de construir-hi equipament esportiu, ERC vol que s’hi faci també habitatge protegit.

Garcia-Bragado no hi veu especulació
El regidor d’Urbanisme, Ramon Garcia-Bragado, preveu que s’obtinguin 139 milions d’euros de benefici de les diferents promocions immobliàries sobre els terrenys del Miniestadi i que hi hagi 64 milions de despesa. Els 65 milions d’euros de benefici que obtindrà el Barça s’haurien d’invertir, segons l’Ajuntament, en la millora dels equipaments de la zona. Per a Garcia-Bragado, l’equilibri d’ingressos i despeses evita l’especulació immobiliària en aquesta operació.