Les estàtues humanes són un dels trets més característics de la Rambla de Barcelona. De fet, fins ara era pràcticament l’únic espai on es podien contemplar a la ciutat. El mes de maig, però, això canviarà i, per primera vegada, hi haurà estàtues humanes a la plaça Major de Nou Barris. La iniciativa es durà a terme durant el cap de setmana del 20 i 21 de maig, durant la festa major del districte.

Un projecte finançat amb la taxa turística

El projecte vol portar cinc estàtues humanes a Nou Barris amb un triple objectiu, destacar les activitats d’aquest districte en el mapa de la ciutat, promoure la festa major i captar nous públics, i impulsar propostes culturals que promoguin aquesta zona com a destinació turística. La iniciativa forma part d’un programa més extens per apropar l’art urbà a Nou Barris i és un dels 24 projectes de districte finançats amb els diners recaptats per la taxa turística.

A banda de les estàtues humanes, una altra de les novetats de la Festa Major de Nou Barris és la posada en marxa d’un bus panoràmic que mostrarà el patrimoni i l’entorn cultural del districte, que també es finançarà amb la taxa turística.