JORDI PORTABELLA, president grup municipal ERC "ERC presentarà una proposició en la qual demanarem que el govern cedeixi els espais públics i per tant, els equipaments públics que siguin necessaris per realitzar una activitat pública promoguda per les entitats, com pot ser una consulta ciutadana." XAVIER TRIAS, president grup municipal CiU "Quan la gent o la massa crítica important de gent demani una consulta, és evident que l'Ajuntament ha de col·laborar amb aquestes coses, no? Això pot ser a nivell d'un districte, o a nivell del que sigui, que hi hagi gent interessada en fer una consulta ciutadana, és evident que l'Ajuntament hi ha de col·laborar. Per tant té el nostre vot favorable"

De prosperar aquesta iniciativa, obriria les portes a la celebració a la ciutat de referèndums sobre la independència a equipaments públics.

La creació de les plataformes que treballen per organitzar el referèndum a Barcelona continua. El proper cap de setmana es constitueix  ‘Gràcia Decideix’ als Lluïsos de Gràcia.