Un a un els candidats a la presidència de la Generalitat s'han assegut davant les càmeres de BTV per mostrar el seu cantó més personal. JOSEP MORELL, director del programa 'Banda Sonora' "Era treure'ls del discurs habitual a què estem habituats a sentir per la política, i portar-los a un terreny de la realitat, a un terreny personal, que ens parlessin de les seves coses, de la seva vida, de la seva infantesa, de la seva adolescència, dels amors i dels desamors...". El programa banda sonora pretén que a través de les seves músiques preferides, els sis polítics ens expliquin experiències de la seva vida poc conegudes. Fins i tot, aquelles més dures... Bruce Springsteen, Manel... són només alguns dels artistes escollits pels candidats. Els programes s'emetran a BTV del 18 al 26 de novembre. També es podran veure per internet al web btvnotícies.cat.

Dijous 18 de novembre, 21.30 h: Albert Rivera El candidat de Ciutadans, ha seleccionat, entre d’altres: “Sufre mamón” (Hombres G), “The rising” (Bruce Springsteen) i “Mediterráneo” (Estopa).

Divendres 19 de novembre, 21.30 h: Joan Herrera El candidat d’ICV, ha seleccionat, entre d’altres: “A Cochabamba me voy” (Victor Jara), “I wish I knew how it would feel” (Nina Simone) i “Cal que neixin flors a cada instant” (Lluís Llach).

Dilluns 22 de novembre, 21.30 h: Joan Puigcercós El candidat d’ERC ha seleccionat, entre d’altres: “Cosmic girl” (Jamiroquai), “Jo vinc d’un silenci” (Raimon) i “Els guapos són els raros” (Manel). Puigcercós,

Dimarts 23 de novembre, 21.30 h: Alicia Sánchez-Camacho La candidata del PPC, ha seleccionat, entre d’altres: “Woman” (John Lennon), “You’re the one that I want” (BSO Grease) i “Viva la vida” (Coldplay).

Dijous 25 de novembre, 21.30 h: José Montilla El candidat del PSC, ha seleccionat, entre d’altres: “Looking out my back door” (Creedence Clearwater Revival), “Mediterráneo” (Serrat) i “Give a little bit” (Supertramp).

Divendres 26 de novembre: Artur Mas El candidat de CiU, ha seleccionat, entre d’altres: “La lluna i la pruna” (Xesco Boix), “Down on the corner” (Creedence Clearwater Revival) i “Staying alive” (Bee Gees).