A partir del dijous 18 de novembre a les 21.30 h BTV proposa conèixer els candidats a la presidència de la Generalitat des d’un altre punt de vista: a través de les cançons que han marcat les seves vides. I és que BTV emet una sèrie especial del programa Banda Sonora dedicada a cadascun dels candidats a la Generalitat en la qual explicaran quines són les cançons que han marcat les seves vides, i quins records personals hi tenen lligats.

A través d’una llarga entrevista, íntima i càlida, oneixerem els moments vitals i els ambients en què s’emmarquen cadascuna de les cançons triades pels sis candidats. Al llarg de la conversa, el protagonista sent, davant de la càmera, les cançons escollides, al temps que s’aprofundeix en la seva personalitat i els seus records a través de la música.  El format del Banda Sonora va estar cinc temporades a Barcelona Televisió, i va repassar amb èxit centenars de músiques al llarg de vuitanta-i-dos programes.

El programa és una producció de la productora La Quimera per a BTV i la Xarxa de Televisions Locals. Els sis vídeos es podran veure íntegres al BTVNOTÍCIES.cat a partir de dijous 18 de novembre. El calendari d’emissions de la sèrie especial del Banda Sonora dedicada als candidats a la presidència de la Generalitat, amb una mostra d’algunes de les cançons seleccionades per cadascun d’ells, és el següent

Dijous 18 de novembre, 21.30 h: Albert Rivera El candidat de Ciutadans, ha seleccionat, entre d’altres: “Sufre mamón” (Hombres G), “The rising” (Bruce Springsteen) i “Mediterráneo” (Estopa).

Divendres 19 de novembre, 21.30 h: Joan Herrera El candidat d’ICV, ha seleccionat, entre d’altres: “A Cochabamba me voy” (Victor Jara), “I wish I knew how it would feel” (Nina Simone) i “Cal que neixin flors a cada instant” (Lluís Llach).

Dilluns 22 de novembre, 21.30 h: Joan Puigcercós El candidat d’ERC ha seleccionat, entre d’altres: “Cosmic girl” (Jamiroquai), “Jo vinc d’un silenci” (Raimon) i “Els guapos són els raros” (Manel). Puigcercós,

Dimarts 23 de novembre, 21.30 h: Alicia Sánchez-Camacho La candidata del PPC, ha seleccionat, entre d’altres: “Woman” (John Lennon), “You’re the one that I want” (BSO Grease) i “Viva la vida” (Coldplay).

Dijous 25 de novembre, 21.30 h: José Montilla El candidat del PSC, ha seleccionat, entre d’altres: “Looking out my back door” (Creedence Clearwater Revival), “Mediterráneo” (Serrat) i “Give a little bit” (Supertramp).

Divendres 26 de novembre: Artur Mas El candidat de CiU, ha seleccionat, entre d’altres: “La lluna i la pruna” (Xesco Boix), “Down on the corner” (Creedence Clearwater Revival) i “Staying alive” (Bee Gees).