Una llista que Hereu diu que porta el seu segell, que està feta per governar i per guanyar les eleccions. I a més, afegeix l'alcalde, amb la voluntat de renovar. Un exemple de les cares noves és el número dos, l'independent i exsecretari d'Estat d'Indústria Joan Trullén, que anirà al número dos, un fitxatxe per afrontar la lluita contra la crisi, així com també és una nova incorporació el número cinc de la llista, que ocuparà l'escriptora Rosa Regàs. Una de les connexions que Hereu vol traçar amb el món de la cultura. Hereu diu que aquesta és la llista del veritable canvi. El sector més proper a Tura estarà representat per l'exdirector del Centre d'Estudis d'Opinió Gabriel Colomé. Els tinents d'alcalde Jordi William Carnes i Assumpta Escarp repeteixen al número tres i quatre, valors de solvència segons Hereu. També repeteix però escalant posicions la regidora de Sarrià, Sara Jaurrieta, que juntament amb David Escudé, de l'agrupació de Sant Martí, van formar part del nucli més proper a l'alcalde durant les primàries. En canvi es queden pel camí noms com Gemma Mumbrú, que anava de número tres a les eleccions passades, així com també Francesc Narváez, Ramon Garcia-Bragado, Ramon Nicolau o Montserrat Ballarín. Tanquen Anna Maria Moix i l'arquitecte David McKay. Un tancament simbòlic, Hereu diu que vol donar més protagonisme a l'urbanisme amb la figura de l'arquitecte en cap i d'un consell assessor.

Després de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, l’independent i exsecretari d’Estat d’Indústria Joan Trullén s’incorpora per primer cop a la llista del PSC.  El primer tinent d’alcalde, Jordi William Carnes, i la tercera tinent, Assumpta Escarp, apareixen de nou a la llista, en els números tres i quatre respectivament. El cinquè nom també és una altra de les independents que s’havia avançat els últims dies, l’escriptora Rosa Regàs.

El sector més proper a Tura estarà representat per Gabriel Colomé. Colomé és l’exresponsable del Centre d’Estudis d’Opinió amb el tripartit.

En canvi, es queden pel camí noms com Gemma Mumbrú, Montserrat Ballarin, Francesc Narváez o Ramon Garcia Bragado.

Hereu considera que la llista està feta per governar i per guanyar les eleccions. L’alcalde afegeix que hi ha una important dosi de renovació. Hereu diu que aquesta és la llista del veritable canvi.