ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "El que faig ara és confirmar que hi ha un diàleg i que hi ha un diàleg amb voluntat d'acord. El fet que Barcelona no tingui pressupostos per al 2013 no impedeix que hi puguin haver acords en favor de Barcelona."

El líder del PP a l’Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, ha dit avui dilluns que manté el seu “no” als pressupostos, però que està disposat a arribar a acords puntuals perquè la ciutat no quedi bloquejada. Uns acords que, pel dirigent popular, servirien per enfortir polítiques socials i inversions als barris. Si les dues parts arriben a un acord per a les inversions, el govern s’estalviaria portar els comptes al ple vinculats a una qüestió de confiança.

Fernández Díaz també ha proposat tirar endavant dues noves taxes: una que gravi els caixers automàtics que donen al carrer i una altra per als conductors que demanen una revisió de la prova d’alcoholèmia. El govern ja les volia implantar aquest any però les va haver de retirar per falta de suports. El PP confia que es puguin aprovar de forma inicial a la Comissió d’Economia del 6 de març.