JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Jo li contestaré amb la mateixa pregunta: amb qui hem de negociar d'ells? Hem arribat a anar a plenaris en què l'opinió del govern que ens havien expressat és que votarien a favor de proposicions nostres i ens hem trobat que després s'abstenien o votaven en contra. Perquè segons amb qui parles canten una música diametralment diferent. La veritat és que ens costa molt saber no només amb qui sinó com s'ha de negociar amb aquest govern per arribar a pactes."

Els socialistes han presentat avui un document que detalla les partides per destinar-hi diners aquest any i perquè la ciutat no perdi la capacitat d’inversió que té. Dels 196 milions d’euros que el PSC assenyala que es poden pactar, el partit proposa destinar-ne 50 per al Pla de barris, 25 per a mercats municipals, 25 més per a projectes urbanístics (Glòries, Sants, eixos cívics…), uns altres 25 per a R+D+I i polítiques actives d’ocupació, 25 per a educació i habitatge, i 46 per a espai públic i inversions de reposició.

Jordi Martí ha lamentat que, al seu parer, el govern municipal de CiU vulgui pactar amb el PP perquè creu que es troben en “un carreró sense sortida”. Davant les crítiques que tan aquesta setmana com en l’últim plenari va etzibar l’alcalde a Martí, en què posava en dubte que ell mani al PSC, el líder dels socialistes ha contestat avui que ell tampoc no sap amb qui es pot negociar per part del govern.