ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Adolfo Suárez va fer possible la democràcia, ha fet possible la nostra convivència democràtica i, a més, va reinstaurar la Generalitat de Catalunya. Raons més que suficients perquè Barcelona li dediqui un espai públic, una plaça, un carrer o uns jardins."

Fernández Díaz ha fet la demanda a l’alcalde i a la ponència del Nomemclàtor perquè s’hi pronunciï. “Cal un reconeixement barceloní a Aldolfo Suárez”, ha afirmat el líder del PP a l’Ajuntament, que ha destacat de l’expresident del Govern espanyol que “va fer possible la democràtica, la nostra convivència democràtica i, a més, va reinstaurar la Generalitat de Catalunya”. Per això, el president del Grup Municipal del PP creu que hi ha raons “més que suficients” perquè la ciutat li dediqui un espai públic, una plaça, un carrer o uns jardins.

Banderes a mig pal en senyal de dol

A Barcelona els tres dies de dol per la mort d’Adolfo Suárez s’han deixat notar als edificis oficials. A la plaça de Sant Jaume, les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal, com també ho fan les del Palau de la Generalitat. És el ritual que s’ha seguit també en les seus d’altres organismes oficials a la ciutat en senyal de dol.