Tot i que les tanques poden fer dubtar, el tram entre Bisbe Sivilla i Reus del carrer de Sant Gervasi de Cassoles ja està enllestit. Amb les obres de reurbanització de la zona, s'ha volgut prioritzar el pas de vianants amb un nou paviment que unifica tota la calçada. SARA LÓPEZ "Aquesta actuació pretén alliberar el trànsit de cotxes del carrer de Sant Gervasi de Cassoles portant el pes de circulació cap a carrers com el de Muntaner, Mitre, Balmes o passeig de Sant Gervasi." També s'hi han instal·lat bancs individuals i arbres per pacificar la zona. La propera setmana s'hi afegiran les jardineres que marcaran el punt final de les obres. JOAN PUIGDOLLERS, regidor del districte Sarrià-Sant Gervasi "Volem que sigui un eix cívic, de convivència ciutadana i convertir-lo en el carrer major de Sant Gervasi." ALíCIA BIOSCH "El benefici serà que tindrem una biblioteca molt xula. A la part de dalt crec que també estan fent un parc, o sigui que esperem que sigui un benefici per tot el barri." JOSÉ LUIS VASCO "De moment sembla que està bé, encara no està obert, i ha quedat molt bé perquè abans estava irregular. Aleshores nosaltres sempre venim per aquí, donem la volta i baixem per Muntaner, ens va bé." Alguns, però, critiquen que els canvis només afectin un tram del carrer. LUCÍA VIVAR "Si ho haguessin fet en tot el carrer fantàstic, però per fer-ho entre dos carrers ho trobo tant absurd." De fet, les obres es van iniciar aprofitant la construcció de la nova biblioteca del barri. Un espai de 3.000 metres quadrats que s'inaugurarà la propera setmana.

Els treballs de millora al carrer de Sant Gervasi de Cassoles, entre el tram del Bisbe Sivilla i Reus, tenen l’objectiu de convertir-lo en un espai pacificat i amb prioritat per als vianants. Les reformes que s’han fet van des de una nova pavimentació per anivellar tota la calçada, fins a la plantació d’arbres i la incorporació de 20 bancs individuals. Les obres ja estan enllestides i només queda col·locar 10 jardineres que adornaran aquest tram del carrer.

El districte Sarrià – Sant Gervasi ha volgut reurbanitzar la zona per tal de segregar el pas de vehicles i donar protagonisme a l’espai pacificat per a ús i estada de vianants. A més, aquest canvi pretén convertir aquest tram en una superilla dels carrers de Muntaner, Mitre, Balmes i passeig de Sant Gervasi.

Les obres coincideixen amb la construcció de la nova biblioteca del barri, la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall, de 3.000 metres quadrats, distribuïts en tres plantes. Aquesta serà la primera de Catalunya que disposarà d’un sistema de retorn de llibres totalment automatitzat per als 38.000 volums del fons bibliogràfic amb què obrirà aquest equipament.