(Agències ) El candidat del PP a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Daniel Sirera, proposarà a Adif que l’estació de Barcelona-Sants porti el nom d’estació Montserrat Caballé, com ja s’ha fet amb altres infraestructures “rebatejades” amb noms de dones referents com María Zambrano a Màlaga o Almudena Grandes a Madrid-Atocha.


“Nosaltres des del PP creiem que hi ha una dona que va passejar el nom de Barcelona per tot el món i a qui la societat catalana no li ha fet justícia: Montserrat Caballé”, ha afirmat aquest dimecres Sirera en declaracions als mitjans.

“El sectarisme d’alguns que governen la ciutat manté oblidada Montserrat Caballé”

Per al candidat del PP a les eleccions municipals a Barcelona, la soprano va ser una dona “a qui el sectarisme d’alguns que governen la ciutat manté oblidada“. “Ningú com Montserrat Caballé va acostar la ciutat al món. Sants és la porta d’entrada a Barcelona i ha de portar el seu nom, símbol de la Barcelona oberta i olímpica”, ha afegit. Sirera ha assegurat que faran “gestions” des del PP al Congrés perquè Adif canviï el nom “com més aviat millor”.