El president del Grup Municipal del PP de Barcelona, Dani Sirera, ha exigit al govern municipal que el pla Endreça, “a més de ser una operació de màrqueting de l’Ajuntament”, arribi també a la superilla de
Sant Antoni,
que segons Sirera “està absolutament descuidada i on es concentren un gran nombre de persones dormint al carrer“. El líder popular s’ha reunit amb veïns d’aquesta superilla que li han manifestat “la seva preocupació per la brutícia, l’abandonament i la manca de manteniment” de la zona des de la reforma d’aquests carrers.

Daniel Sirera també ha denunciat, amb imatges que il·lustren la seva declaració, la presència de xeringues en zones “on juguen infants de forma habitual”, així com dampolles de vidre al voltant de bancs i taules, que segons el popular” s’omplen quan els bars són obligats a tancar les terrasses“.

Sirera exigeix Collboni “que es posi a treballar de veritat en aquest zona de l’Eixample”

Davant d’aquesta situació, Daniel Sirera ha exigit l’alcalde, Jaume Collboni, “que es posi a treballar de veritat en aquesta zona de l’Eixample, que enviï brigades de neteja i que es mantingui la superilla en les condicions necessàries perquè els veïns i les veïnes puguin gaudir del seu barri”.

El dirigent popular ha denunciat que l’Ajuntament s’ha dedicat a construir superilles sense tenir en compte que necessiten molt més manteniment que altres carrers, “l’Ajuntament no pot seguir pacificant carrers de la ciutat si després no es capaç de mantenir la neteja i seguretat que necessiten”, ha conclòs.