Silvia Casorrán

La consellera de Barcelona en Comú al districte de Sant Martí, Sílvia Casorrán, ha rebut una allau de crítiques a Twitter i Instagram per dues publicacions fetes aquest diumenge. A l’escrit s’hi veu una foto de Casorrán estirada en una bala de palla al camp.

A la publicació d’Instagram, la consellera explica que ha anat a “la Catalunya profunda” a fer “un estudi de mercat sobre productes innovadors per substituir els famosos blocs de formigó”. A Twitter la fotografia és la mateixa però al text, Casorrán diu que està “reflexionant sobre com aconseguir una millor simbiosi entre camp i ciutat”. “Us agrada el nou model rurbanc?”, pregunta, i parla de “ruralitzar” la ciutat.

Més de 500 comentaris a Twitter

La publicació de Casorrán ha rebut més de 500 comentaris només a Twitter, alguns amb insults i en un to irrespectuós. Critiquen especialment que es refereixi a “la Catalunya profunda”, i que s’hagi enfilat a una bala de palla sense permís del propietari del camp.

Entre els comentaris, també n’hi ha molts que critiquen que la consellera es refereixi amb ironia a les New Jersey, els blocs de formigó que s’han implantat arran de la pandèmia, quan se’ls relaciona amb la mort d’un motorista al carrer Balmes el passat mes de març.