Collboni cascos blaus exèrcit

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha rebut aquest dissabte una representació dels membres del Regiment Barcelona 63 de l’Exèrcit, que se’n va la setmana vinent cap al Líban en una missió de pau com a cascos blaus de les Nacions Unides.

“És un acte de normalitat institucional”

Collboni ha assegurat que aquesta recepció és “un acte de normalitat institucional i democràtica” i ha expressat agraïment i suport als efectius d’aquest regiment que participaran en aquesta missió de pau internacional. A més, ha assenyalat que el fet que porti el nom de Barcelona “és un orgull per a la ciutat”. L’alcalde ha destacat que la ciutat sempre “ha demostrat la seva capacitat única per trobar camins de pau quan semblaven impossibles”.

El delegat del Govern elogia el retorn del Regiment Barcelona a l’Ajuntament

A banda d’això, el delegat del Govern, Carlos Prieto, ha celebrat el retorn del Regiment Barcelona 63 a l’Ajuntament de Barcelona i diu “que no passava des que Pasqual Maragall era alcalde”. Prieto ha destacat el paper de Collboni i de l’Ajuntament que lidera “amb vocació d’integració de l’Exèrcit com el que és. L’Exèrcit és una força més de tots els catalans i catalanes i, concretament, dels barcelonins i barcelonines”.