(ACN / redacció) El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha demanat un exercici de “responsabilitat” a ERC per permetre l’aprovació dels pressupostos del 2023 a Barcelona. “Necessitem responsabilitat i necessitem pressupostos, no podem deixar 400 M € al calaix”, ha recordat Collboni, que ha demanat a ERC que deixi de ser “una franquícia” de la Generalitat i d’estar pendent de les instruccions a l’altra banda de la plaça de Sant Jaume.

Collboni aposta per obrir una nova etapa als ajuntaments

El candidat del PSC a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona ha defensat obrir una etapa nova als ajuntaments per fer “front als populismes d’uns, la incapacitat de governar d’altres i els projectes esgotats”. Durant el Consell Nacional Extraordinari del PSC, Collboni també ha expressat “la responsabilitat, l’orgull i la il·lusió” dels 137 alcaldables socialistes que s’han ratificat aquest dissabte.

Illa defensa Collboni com a alcalde de Barcelona

El primer secretari del PSC a Catalunya, Salvador Illa, ha donat suport a Jaume Collboni com a alcaldable de Barcelona. “No només és el millor candidat per Barcelona, sinó que serà el millor alcalde”, ha vaticinat. En aquest sentit, Illa també ha assegurat que la ciutadania “demana obrir una nova etapa i en Jaume Collboni està cridat a liderar-la en nom dels socialistes”.