CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de Ciutadans "És una actitud negativa por parte del gobierno y además curiosamente contradictoria puesto que se es muy tolerante con la ocupación de vía pública que sí realizan actividades ilegales y a las que no se les pone ningún tipo de impedimento." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Els top manta de Barcelona tenen llicència d'ocupació de la via pública? I els ocupes que entren de forma il·legal en edificis de l'Ajuntament tenen llicència d'ocupació?" MARIA JOSÉ LECHA, regidora del Grup Municipal de la CUP Capgirem Barcelona "Denunciar la permissivitat que hi ha amb l'enaltiment feixista i en canvi la intolerància que hi ha amb qualsevol altre actuació que tingui una reivindicació laboral o dels propis manters.

Per Ciutadans i el Partit Popular el govern municipal no dóna a tothom el mateix tracte. Creuen que els joves que ara rebran un expedient sancionador del consistori per muntar una pantalla a la plaça de Catalunya aquest dimarts és “limitar la llibertat per raons ideològiques“. En canvi, denuncien que no es persegueix els venedors del “top manta” que ocupen la via pública i venen productes il·legals.

La CUP Capgirem Barcelona també critica l’actuació del govern municipal, perquè creu que tant ell com el ministeri de l’Interior van permetre una trobada amb càntics feixistes. Asseguren que “quan hi ha manifestacions i reivindicacions d’esquerres o bé del “top manta” la policia actua amb contundència, i aquest no va ser el cas de dilluns”.