Respecte a les eleccions del 20 de desembre, En Comú Podem ha perdut el lideratge en quatre barris (la Maternitat i Sant Ramon, Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, la Salut i el Camp d’en Grassot). Els comuns s’han imposat en tots els barris dels districtes de Sants-Montjuïc, Ciutat Vella, Sant Martí, Sant Andreu i Horta-Guinardó. A Nou Barris, s’han fet amb tots els barris excepte Ciutat Meridiana. A Gràcia han guanyat a Vallcarca i els Penitents, el Coll i la Vila de Gràcia.

Pel que fa a l’Eixample, En Comú Podem ha mantingut l’hegemonia al Fort Pienc, la Sagrada Família, la Nova Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni. Als districtes de les Corts i Sarrià – Sant Gervasi, no han guanyat en cap barri. Tot i això, a la Maternitat i Sant Ramon, on van guanyar el 20-D, el PP ha superat els comuns per només 20 vots de diferència.

Esquerra Republicana, que no va anar al capdavant en cap barri en les eleccions del 20-D, ha aconseguit liderar ara tres barris. Els republicans han assolit el lideratge a Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes per 50 vots més que En Comú Podem. També s’han imposat per un estret marge de vots als comuns en dos barris de Gràcia: la Salut i el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. A la Salut, la victòria dels republicans ha estat per 13 vots de diferència, i al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, per 113 vots de marge.

El PP ha mantingut el lideratge al barri de Pedralbes, on també va guanyar a les eleccions del 20-D. A més, els populars han estat la primera força a la Maternitat i Sant Ramon i en tres barris de Sarrià: les Tres Torres, Sant Gervasi – la Bonanova i Sant Gervasi – Galvany. En aquest últim barri, el PP supera CDC  per més de mil vots , mentre que en els altres dos la distància és inferior.

Convergència Democràtica de Catalunya ha perdut la primera plaça en tres barris on va guanyar el 20-D, que han passat a mans del PP. En canvi, ha guanyat una altra vegada a la Dreta de l’Eixample i l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i també als barris de les Corts, Sarrià i el Putxet i el Farró. D’altra banda, el PSC ha retingut Ciutat Meridiana, feu tradicional socialista. En aquest barri, el PSC s’ha imposat a En Comú Podem per 54 vots de diferència.

Els barris amb més i menys suport, partit per partit

Pedralbes és el barri que recull més rècords. És on el PP ha tret el percentatge més alt de vots, 37,7 %, i és on el PSC (4,4 %) i En Comú Podem (5,7 %) han tret els pitjors resultats. A la Vila de Gràcia és on ERC s’ha imposat per més percentatge (26,3 %), i és el barri en què C’s treu els pitjors resultats (7 %). En canvi, el partit taronja treu a les Tres Torres el màxim suport (21 %).

A la Clota és on En Comú Podem ha assolit el percentatge de vot més alt (41,2 %), tot i que en 24 barris més supera el 30 % dels vots. És també a la Clota on els populars tenen menys suport, amb un 7,9 % de les paperetes. CDC aconsegueix més percentatge de vots més alt a Sarrià (27,2 %) i, per contra, el més baix de tots els partits a Torre Baró, amb un 0,9 % de suports.

A Ciutat Meridiana, el PSC obté el percentatge de vots més alt de tots els barris, un 30,8 %, i és el mateix lloc on Esquerra rep menys suports (4,4 %).