Torna la polèmica per veure la selecció espanyola en pantalles gegants. Barcelona amb la Selecció ha convocat avui una concentració coincidint amb el partit d'Espanya i Itàlia, que volien seguir a través d'una pantalla gegant instal·lada a la plaça de Catalunya. Segons la plataforma, disposaven del permís per concentrar-se, però l'Ajuntament ha especificat que no tenien autorització per col·locar-hi la pantalla. De fet, a primera hora de la tarda la Guàrdia Urbana els ho ha prohïbit. NACHO PLA, membre de Barcelona con la selección "Hemos llegado aquí esta tarde a las 15:30 h, hemos comenzado a montar el escenario y la pantalla como está establecido y como nos permitía la concentración, y la Guàrdia Urbana nos ha dicho que no, que esto no estaba permitido por unas órdenes de arriba, cuando nosotros teníamos el permiso de concentración." Finalment l'associació ha optat per col·locar-la-hi i assumir-ne les conseqüències. Però ho han fet tard i malament. De fet, durant la primera part el partit no s'ha pogut veure, només escoltar (respira), cosa que s'ha solucionat en la segona meitat. L'Ajuntament ja ha dit que denunciarà el vehicle on estava ubicada la pantalla per estacionament i ocupació de la via pública sense permís. Més enllà de la polèmica, la concentració no s'ha allargat perquè Espanya ha perdut dos a zero contra Itàlia.

Des de Barcelona con la Selección han afirmat que assumiran les conseqüències de col·locar la pantalla a la plaça de Catalunya. Els organitzadors afirmen que tenien autorització del Departament d’Interior de la Generalitat per fer la concentració i defensen que no sabien que necessitaven un permís especial per col·locar-hi la pantalla. L’Ajuntament ja ha anunciat que denunciarà el vehicle on es troba col·locada la pantalla gegant per estacionar i ocupar la via pública.

La pantalla s’ha començat a col·locar a l’inici del partit i durant la primera part s’ha seguit a través de l’àudio. En la segona part ja es disposava d’imatge i els aficionats han pogut seguir el matx. L’Ajuntament va mantenir converses amb la plataforma per oferir-los un lloc tancat, ja que els van donar la possibilitat d’ubicar-se al Sant Jordi Club per 15.000 euros, però Barcelona con la Selección no va acceptar la proposta.

Els seguidors de la selecció han volgut explicar aquest dilluns els seus projectes de futur, un dels quals ja publiquen al seu web. Després de l’Eurocopa de França, tenen l’objectiu d’aconseguir que el 2017 se celebri algun partit de la selecció a Barcelona. Per això, contactaran amb el FC Barcelona, el RCD Espanyol i l’Ajuntament de Barcelona perquè el Camp Nou, l’Estadi RCDE o l’Estadi Olímpic Lluís Companys sigui una de les ubicacions on fer un partit.