La cita amb betevé és aquest dimecres a les 20.45 h amb una edició especial del programa ‘bàsics’, dirigit i presentat per la periodista Eva Arderius. Representants dels set grups municipals faran balanç del que han donat de si els dos primers anys de mandat d’Ada Colau. El debat de grups coincideix exactament amb el segon aniversari de la victòria de Barcelona en Comú en els comicis municipals del 24 de maig del 2015.

La tinenta d’alcalde Laia Ortiz serà la veu de Barcelona en Comú. En representació dels socis de govern, el PSC, hi assistirà Carmen Andrés. Joaquim Forn serà qui defensarà la posició del cap de l’oposició, el Grup Municipal Demòcrata. Carina Mejías exposarà els postulats de Ciutadans i Alfred Bosch, els d’ERC. Finalment, Alberto Fernández Díaz i María José Lecha seran els representants del PP i la CUP Capgirem Barcelona respectivament.

El debat es podrà seguir a la televisió, ràdio i web. El seguiment també el podreu trobar als nostres perfils a Twitter i Facebook amb l’etiqueta #debatbàsics.