La líder de la formació taronja ha remarcat també l’increment de persones sense llar que dormen al carrer i ha explicat que el Pla de barris del govern “és inexistent”. Mejías ha criticat també la política mediambiental de l’equip de Colau que consisteix, ha dit, a pacificar carrers sense donar alternatives de transport públic.

Mejías ha anunciat que Cs presentarà una proposició al ple d’aquest divendres que demana crear una comissió que investigui suposades irregularitats en la gestió d’Urbanisme en el mandat anterior. La líder municipal de Cs ha apuntat a Barcelona Regional, l’Institut Municipal d’Informàtica i l’adjudicació de del túnel de Glòries. “Volem saber si el govern de BComú està disposat a arribar fins al final”, ha sentenciat.

D’altra banda, Mejías ha criticat la presència de l’alcalde accidental, Gerardo Pisarello, aquest dilluns a Madrid a la conferència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Per Mejías, els comuns s’han convertit en una “crossa” de l’independentisme i ha alertat d’una nova confluència: “independentisme en comú”.