Primavera Sound dissabte

(ACN) L’Ajuntament de Barcelona restringirà l’horari d’obertura i tancament de 29 bars i 43 terrasses properes al Fòrum coincidint amb la celebració del Primavera Sound. Ho ha avançat ‘El Periódico’ i ho han confirmat a l’ACN fonts municipals. En concret, mentre duri el festival els bars hauran d’abaixar la persiana a les 23 h i no podran obrir fins a les 8 h. Les terrasses, per la seva banda, hauran de recollir taules i cadires a les 23 h. A més, els supermercats hauran de romandre tancats entre les 22 i les 8 h. Tot plegat, per preservar el descans dels veïns, frenar els possibles botellots i evitar les concentracions de persones en horari nocturn al voltant de locals o sortides de metro properes.

La mesura afecta 29 bars i 43 terrasses

Els establiments hauran de complir l’ordre a partir d’aquest dijous, 4 de juny, i fins al proper dilluns. En concret, la directriu municipal afecta 29 bars i restaurants que hauran de tancar a les 23 h cada dia i no podran aixecar la persiana fins a les 8 h, dues hores més tard del que és habitual.

Així mateix, 43 terrasses hauran de recollir taules i cadires a les 23 h mentre duri l’esdeveniment. L’ordenança municipal permet que aquests espais estiguin instal·lats des de les 8 h i fins a la mitjanit de diumenge a dijous i de les 8 h fins a la una de la matinada els divendres i les vigílies de festiu. Per a les terrasses que queden més a tocar del Fòrum, la limitació entra en vigor aquest dimecres.

Limitació horària a supermercats i botigues d’alimentació

D’altra banda, s’obligarà els establiments que venen begudes i productes alimentaris a tancar a les 22 h i no tornar a obrir fins a les 8 h. La voluntat del consistori és que els assistents al festival no comprin alcohol en aquests punts i romanguin als carrers de l’entorn consumint-lo. 

Aquestes restriccions afecten locals que es troben als carrers de la Selva de Mar, Sant Ramon de Penyafort, Cristóbal de Moura i Pallars i l’avinguda del Litoral.