ALBERT BATLLE "La instal·lació d'artefactes sempre és terrorisme. No es pot ser mig terrorista, o 3/4 parts terrorista. Si es col·loca un artefacte explosiu a la porta d'una caixa, això és terrorisme. Després pot haver-hi uns efectes, més o menys greus. Qui col·loca un artefacte en un caixer, té el risc de què l'artefacte exploti quan passi una persona i la pugui matar. Això, aquí i a qualsevol lloc del món és terrorisme. A la Kasa de la Muntanya fa 25 anys que hi ha una ocupació podríem dir de caràcter permanent. No hi ha cap vigilància especial que no pugui haver-hi amb altres entorns del moviment okupa. No hi ha cap vigilància especial en aquest entorn que no sigui la que es pugui produir en entorns de característiques similars."

Albert Batlle ho veu així tenint en compte “que dels 11 detinguts [en l’operació Pandora], n’hi ha set que són a la presó”. El director general de la Policia ha afirmat, a més, que “col·locar un artefacte explosiu” a les portes d’una entitat bancària o en un caixer automàtic “és terrorisme” ja que qui el posa “corre el risc que exploti quan hi passi una persona i la pugui matar”.

Sobre l’entrada de la policia al centre ocupat de la Kasa de la Muntanya ha assegurat que els agents van entrar per “recollir elements” sobre les accions concretes que es vinculen als detinguts en el cas. Batlle ha afegit que “no es fa cap vigilància especial que no pugui haver-hi en altres entorns del moviment okupa”.