L’Ajuntament de Barcelona actuarà als entorns de l’Escola de la Concepció, a la Dreta de l’Eixample, arran de les queixes veïnals i familiars per la deixadesa i perillositat, diuen, dels accessos al centre. A l’abril, un infant es va punxar un dit amb una xeringa que hi havia dins d’una jardinera a les portes de l’escola. El pla del consistori també inclou els entorns del Mercat de la Concepció.

El consistori, que ja va anunciar que hi reforçaria la neteja i la presència de la Guàrdia Urbana, ha anunciat en el Consell Plenari del districte de l’Eixample que es reposarà el mobiliari urbà que s’havia retirat de l’entorn de l’Escola de la Concepció perquè havia quedat malmès. Concretament, es tornaran a posar cadires i bancs perquè les famílies que van a recollir infants hi puguin seure. Això es farà abans que acabi el mes.

A banda, també es reposaran les pilones extraïbles que protegeixen els accessos i una paperera. Les famílies del centre fa temps que demanen que es facin uns entorns més segurs.

Millores en el paviment en dos temps

També es repararà el paviment. Concretament, al maig s’actuarà en les llambordes del passatge del Mercat, el més allunyat del centre, mentre que la reparació dels passatges Pla i de les Escoles, que estan a tocar als accessos del centre escolar, es farà a l’estiu per no complicar els entrades i sortides a l’escola.