El magnetisme i l’energia desbordant del californià Duckwrth va captivar des del primer moment el públic que el 20 de setembre del 2019 omplia la plaça dels Àngels per seguir el primer concert de l’artista a Barcelona.
Enfundat en una llampant granota groga, Duckwrth va literalment saltar a l’escenari amb un dels seus temes més populars, el reivindicatiu i provocador Start a riot’ per seguir, després de saludar la ciutat, amb ‘Tamagotchi’.

 

 

Moment idoni per presentar alguns dels temes que formen part del seu darrer treball, ‘The falling man’, i fer evident la seva versatilitat sonora, que abasta des del hip-hop més contundent al funk, l’electrònica, el soul, el trap, el punk o el jazz. Bona rebuda per a ‘Love is like a moship’, ‘King king’ i ‘Nobody falls’, una cançó d’amor que va introduir buscant la complicitat del públic en confessar, entre rialles, els seus problemes en algunes relacions sentimentals.

El polièdric Duckwrth, que es considera hereu d’artistes com Pharrell Williams, André 3000 o N.E.R.D., va encarar l’equador del concert amb ‘Love me like’, ‘Tyao ½’ i ‘Crush’, el seu single més recent. Temps també per recuperar ‘I’m dead’, un tema del seu primer àlbum d’estudi: ‘I’m uugly’, del 2016; ‘2 Bucks ½’ i cridar que la seva veu és tota una arma a ‘Soprano’, inclòs a The falling man”. Després de fer aixecar i moure els braços dels presents, Duckwrth va tancar el concert amb la popular ‘Michuul’ i la vibrant ‘Fall back’, amb què es va acomiadar tot prometent que tornaria a la ciutat.