Arran de les irregularitats en les obres per part dels contractistes reconegudes per Foment, Barbero s’ha mostrat disgustat pel fet que no s’hagin produït inspeccions per part de l’Administració local, que creu que “no ha estat a l’altura”. Barbero ha recordat que s’havia constituït la societat Barcelona Sagrera Alta Velocitat per vetllar pel bon funcionament dels treballs, i en canvi “no s’ha mogut ni una fulla”.

Per tot plegat, diu que no l’ha sorprès l’anunci que les obres estan des de fa dos anys paralitzades. “Quan amb governs anteriors dèiem que aquí ningú no estava fent res, ens responien que sí, però que era lent”, ha afirmat Barbero. Valora, això no obstant, positivament la reunió entre els actors implicats i ha insistit en la importància d’enllestir la nova estació per alleugerir la càrrega de la de Sants. Barbero, però, és escèptic sobre el compliment del calendari, la previsió del qual és que s’acabin les obres el 2020.

Després, al ‘BTV+’, Barbero ha afegit que els veïns no descarten mobilitzacions per tal d’exigir que es reprenguin les obres al més aviat possible.