El desacord s’ha fet evident a la sortida de la reunió, que ha tingut lloc entre les 20.30 h de dilluns i  les tres de la matinada de dimarts a la seu de la Secretaria de Treball, que hi ha participat com a mediadora.

El portaveu del comitè de vaga, Óscar Sánchez, ha declarat als periodistes que l’empresa descarta que un acord eventual pugui entrar en vigor abans que se signi el conveni col·lectiu. Els treballadors, en canvi, volien que fos d’aplicació immediata, des del moment que es decidís desconvocar la vaga. “No es pot signar un acord que no se sap quan entrarà en vigor.” L’empresa, en canvi, considera que les reivindicacions dels treballadors no s’ajusten a la capacitat pressupostària de TMB i posen en risc la viabilitat de la companyia.

Pel que fa a la jornada de vaga de dilluns, segons TMB el seguiment generalitzat de l’aturada va suposar un descens del 44 % dels usuaris en comparació amb un dia normal. TMB va regular els fluxos de passatgers en una vintena d’accessos per evitar aglomeracions a les andanes. Segons els sindicats, l’aturada va tenir un seguiment del 100 %.