A més, TMB ha preparat un dispositiu especial per tal de desplegar més personal i efectius de seguretat a les estacions per tal d’ordenar la mobilitat tant el principi com al final de la manifestació convocada a les cinc de la tarda d’aquest dissabte. Està previst, que la manifestació ocupi l’eix central de passeig de Gràcia amb la capçalera situada al carrer Aragó i baixarà fins a la Gran Via de les Corts Catalanes.

Per altra banda, els talls de trànsit  al centre comportaran desviaments i limitacions en 24 línies de bus, inclosos el Bus Turístic. Entre les 16 h i les 21 h es produiran aquests desviaments però s’intentarà mantenir la regularitat del servei en les zones fora de l’àmbit de l’afectació.

Des de TMB també recorden que aquest cap de setmana està fora de servei la línia 9 Sud de metro, amb motiu de les proves del sistema de circulació de trens que s’està fent per tal de posar en funcionament de la línia 10 Sud.

Tenint en compte tot això de TMB recomanen l’ús de transport públic, especialment el metro, en tots aquells desplaçaments que es facin aquest dissabte a la tarda. Per altra banda, recomana a la gent que tingui previst moure fer-ho a més temps de l’habitual.