TMB està duent a terme obres per adequar i millorar les escales d’accés a l’estació de l’L1 del metro d’Espanya. Això obligarà a tancar alguns dels accessos durant uns dies. Des d’aquest dilluns i fins al 24 de març, estarà tancat l’accés Exposició – Gran Via i els viatgers hauran d’entrar i sortir de l’estació des d’un altre punt.

Segons ha informat TMB, a partir del dia 27 i fins al 31 de març, els treballs afectaran l’accés situat a l’avinguda del Paral·lel i, per tant, també caldrà buscar alternatives.

Les obres per unir els FGC entre Plaça d’Espanya i Gràcia començaran a l’estiu

En aquest punt de la ciutat tornarà a haver-hi obres properament i, a més, de gran envergadura. Es tracta dels treballs previstos per unir l’estació de Plaça d’Espanya dels FGC amb la de Gràcia, que previsiblement començaran a l’estiu. El projecte inclou la construcció de més de quatre quilòmetres de túnel des de la plaça d’Espanya fins a l’estació de Gràcia de l’L6. Per això, s’ha previst fer controls als túnels de l’L1 i l’L3 a la plaça d’Espanya, al túnel de l’L5, també als túnels d’Adif de les línies R1, R2, R3, R4 i AVE i al túnel actual de l’L6.