Diverses entitats del barri de la Barceloneta han signat un manifest conjunt per rebutjar la proposta de reconvertir la Línia 120 en un bus a demanda. A canvi, reclamen més parades i millorar la freqüència de d’aquesta línia, que passa pel districte de Ciutat Vella. Creuen que el bus a demanda deixaria de banda molta gent gran i suposaria augmentar, encara més, l’escletxa digital.

Més parades i més vehicles

Fa més de 10 anys que les associacions veïnals demanen millorar el transport públic al barri i la proposta de TMB no els ha convençut. Asseguren, a més, que el recorregut que es planteja deixa de banda una part de la Barceloneta. Reclamen el bus tingui parades davant del mercat, del CAP Barceloneta i de l’Hospital del Mar. Una altra de les propostes és que la línia incorpori més vehicles per garantir un temps d’espera raonable.

Les associacions denuncien, a més, “la manca de resposta” a les seves peticions i reclamen una reunió amb els responsables municipals per poder tractar la qüestió. Entre les entitats que signen el manifest hi ha l’AV Barceloneta, l’Agrupació de Paradistes del Mercat de la Barceloneta o els veïns del carrer d’Escar i del moll de Pescadors.