A primera hora del matí la Guàrdia Urbana ha realitzat talls puntuals de trànsit a l’entrada 22 de la ronda del Litoral, al carrer de la Marina. Els agents han desviat alguns vehicles al lateral de la ronda fins a l’entrada 23, per evitar aglomeracions.

Entorn de les 8.30 h la circulació del trànsit ha estat molt més fluida i s’ha obert l’entrada 22. Els agents no preveuen que es produeixin més incidències. És el tercer dia, coincidint amb el Mobile World Congress, que es produeixen talls intermitents de trànsit a aquesta entrada de la ronda del Litoral, a tocar de la Barceloneta.

Més congestió a la ronda de Dalt i a l’entorn de la plaça d’Espanya

Des de primera hora del matí d’aquest dimecres, els conductors també han tingut problemes per circular per la ronda de Dalt. Aquesta via ha registrat fins a 12 km de retencions, entre el Nus de la Trinitat i la sortida de la Diagonal, cap al Llobregat.

De retruc i a causa del col·lapse a les rondes, hi ha hagut més embussos a l’àrea metropolitana de Barcelona en artèries com la Pota Nord, a Santa Coloma de Gramenet, els túnels de Vallvidrera, la C-58 o la C-31, a l’altura de Badalona. Un dia més, amb la celebració del Mobile World Congress, a la zona de la plaça d’Espanya hi ha hagut més afluència de vehicles amb cues a la Gran Via, entre les places d’Europa i Espanya, i lentitud als carrers de Tarragona i Aragó. De fet, diversos agents de la Guàrdia Urbana han hagut de regular la circulació en aquests punts, un dispositiu de mobilitat que ja estava previst durant els dies del congrés.