L2, del 4 al 24 d’agost

A partir de dimarts que ve, la Línia 2 no circularà entre les estacions de Paral·lel i Universitat. Durant 20 dies, s’hi faran treballs per reduir les vibracions i els sorolls que produeix la circulació de combois en aquesta zona, unes molèsties que preocupen els veïns de Sant Antoni. Les obres disposen d’un pressupost de 675.000 euros.

Com a alternativa, TMB recomana als usuaris fer el recorregut entre les estacions de Paral·lel i Passeig de Gràcia amb l’L3 o desplaçar-se amb les línies d’autobús 24, 64 i 20.

L9 i L10, del 5 al 18 d’agost

Els talls en aquestes dues línies siameses es realitzaran en dues fases. Del 5 al 7 d’agost, els combois de l’L9 no circularan entre la Sagrera i Can Peixauet. En el cas de l’L10, no hi haurà servei fins a Llefià. Cada tram afectat es cobrirà amb un servei d’autobús especial. Les obres serviran per millorar les instal·lacions de l’entorn de la Sagrera i a la bifurcació de les línies a la sortida de l’estació del Bon Pastor.

A partir del 8 d’agost i fins al dia 18 del mateix mes, els treballs se centraran entre les estacions del Bon Pastor i Can Peixauet de l’L9. De la mateixa manera, els usuaris disposaran d’un autobús substitutori. La Línia 10 circularà de principi a fi però els usuaris hauran de fer un canvi de tren al Bon Pastor.

L5, del 10 al 30 d’agost

El tram afectat de la Línia 5 serà el comprès entre les estacions de la Vall d’Hebron i d’Horta. L’objectiu és millorar els aparells ubicats a l’entrada i la sortida de l’estació final de la línia que permeten el canvi de vies dels combois. Precisament, el mes d’abril es va haver de substituir un canvi d’agulles en aquest punt després del descarrilament d’un tren. Un servei d’autobusos cobrirà el recorregut afectat.